Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Personeelstekort: Movie Park Germany schrapt all-inclusive-optie

11-08-2022, 18.18 uur

Movie Park Germany biedt deze zomer geen all-inclusive-formule meer aan. Voorheen konden bezoekers voor een vast bedrag de hele dag onbeperkt eten en drinken bij geselecteerde restaurants. Daar is het Duitse pretpark mee gestopt, bevestigt een woordvoerder aan Looopings. De reden: door een schrijnend personeelstekort zijn niet alle horecazaken altijd geopend.

"Met de huidige personeelsproblemen kunnen we bezoekers niet het serviceniveau bieden dat we nastreven", legt de voorlichter uit. "All-inclusive-gasten staan bovendien vaker in de rij voor alleen een drankje of een snack. We hebben besloten dat het beter is om een geliefd product te schrappen dan om bezoekers teleur te moeten stellen."

Een bijkomend voordeel voor Movie Park is dat er flexibeler omgegaan kan worden met het aanwezige horecapersoneel. "We kunnen nu restaurants sluiten die onderdeel waren van de all-inclusive-optie, zodat we mensen kunnen overplaatsen naar andere locaties, afhankelijk van de vraag van het publiek."

Populair
De voorlichter benadrukt dat de situatie verre van ideaal is. "We zouden willen dat het niet nodig zou zijn; de all-inclusive-formule is behoorlijk populair. Maar we zijn er ook van overtuigd dat zo'n service alleen aangeboden moet worden als we het goed kunnen doen."

Vorig jaar was het all-inclusive-arrangement nog geldig bij Pizza Depot en El Sombrero in parkdeel The Old West, Van Helsing's Club in Streets of New York, Bakery in The Hollywood Street Set en Snacks & Drinks in Nickland. Movie Park is tot en met zondag 4 september nog elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be