Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: nieuwe tv-commercial voor dertigste verjaardag Disneyland Paris

18-08-2022, 17.36 uur

Disneyland Paris heeft een nieuwe commercial laten maken voor het dertigjarig jubileum. In de vijftig seconden durende reclamespot ligt de focus op entertainment. Zo is er veel aandacht voor de muzikale dansshow Dream and Shine Brighter, die dagelijks wordt opgevoerd ter gelegenheid van de dertigste verjaardag.

Te zien is hoe verschillende bezoekers een dagje Disney beleven terwijl ze omringd worden door een mysterieuze paarse gloed. De commercial bevat korte shots van Disney Stars on Parade, droneshow Disney D-Light, avondspektakel Disney Illuminations en theatervoorstellingen Mickey and the Magician en Lion King: Rhythms of the Pride Lands.

Ook de Marvel-superhelden komen voorbij, al zijn die beelden opgenomen in het Amerikaanse Disney California Adventure Park. Op attractiegebied worden alleen de achtbanen Big Thunder Mountain en Hyperspace Mountain getoond.

Nederlands
Van de spot zijn verschillende internationale versies gemaakt, waaronder een variant voor de Nederlandse markt. Die eindigt met de tekst "Dit is de dertigste verjaardag".Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be