Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: rapper Donnie trakteert Walibi-publiek op reeks hits

04-08-2022, 09.51 uur

Rapper Donnie heeft woensdagavond zijn grootste hits ten gehore gebracht in Walibi Holland. De artiest, die zichzelf Maradonnie noemt, stond op het podium in het pretpark ter gelegenheid van zomerfestival Lekkergaan. Het uitgelaten, jeugdige publiek kon de nummers moeiteloos meezingen.

Donnie - eigenlijk Donald Scloszkie - heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware hitmachine. Alleen in 2021 en 2022 stond hij al met vier nummers in de Nederlandse Top 40 en Single Top 100: Frans Duits, Bon Gepakt, Bieber Van De Kroeg en Vanavond (Uit M'n Bol).

Daarvoor werkte de rapper samen met Frans Duijts, Mart Hoogkamer, Kris Kross Amsterdam en Tino Martin. In Walibi kwamen naast de vier bekendste hits bijvoorbeeld ook Geen Centen Maar Spullen en Gucci Slang voorbij, de nummers die hij opnam met respectievelijk Frans Bauer en Mr. Polska.

Bang
Helemaal nieuw was het lied Zakken En Klappen. We zullen Donnie overigens niet snel in zijn vrije tijd in het attractiepark zien: hij gaf de toegestroomde bezoekers nog mee dat hij absoluut niet van rollercoasters houdt. "Ik ben bang van achtbanen."

Lekkergaan vindt nog plaats op de komende drie woensdagen in augustus. De afgelopen weken traden rapper Sjaak en zangeres Emma Heesters op. Volgende week komt Bram Krikke langs. Na afloop van de optredens is er elke week een acht minuten durende laser- en vuurwerkshow op muziek.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be