Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi houdt vast aan strenge coronaregel: één dag gratis toegang voor vakantiegasten

03-08-2022, 21.42 uur

Wie blijft slapen in het vakantiepark van Walibi Holland, krijgt ook na de coronacrisis maximaal één dag gratis toegang tot het attractiepark. De voorwaarden voor Walibi Village werden in coronatijd gewijzigd, omdat sprake was van een beperkte capaciteit in het pretpark. Nu de beperkingen zijn opgeheven, houdt Walibi vast aan de strenge regel.

Vóór de coronaperiode mochten vakantiegasten van Walibi op elke dag van hun verblijf gratis naar het attractiepark. Die tijd is voorbij. "Jouw verblijf in Walibi Village is altijd inclusief één dag toegang tot Walibi Holland", valt te lezen op de website van het vakantiepark.

Toen de voorwaarden in 2020 werden aangepast, liet Walibi weten eigenlijk geen andere keuze te hebben. "We zijn genoodzaakt dit te doen in verband met de huidige bijzondere omstandigheden, om het eerlijk te houden voor al onze gasten die graag een dagje veilig uit willen gaan", klonk het destijds.

Realiteit
Looopings heeft een woordvoerder gevraagd waarom de verandering anno 2022 dan niet gewoon wordt teruggedraaid. "We hebben het aantal parkbezoeken aangepast aan de realiteit en aan de prijs", luidt het antwoord. "Vakantiegasten die meer dan één dag naar het park willen, kunnen voor de helft van de prijs een ticket kopen. Wie voldoende heeft aan één dag Walibi, hoeft dan niet méér te betalen."

Walibi Village ligt pal naast Walibi Holland. Er staan 142 huisjes voor vier, zeven of acht personen. Daarnaast is het mogelijk om te blijven slapen in een villa voor zestien personen. Verblijfsgasten kunnen gebruikmaken van een à-la-carterestaurant, een lounge met een barretje en een zwembad.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be