Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Energylandia

Achtbaanparadijs Energylandia brengt eigen app uit: wachttijden nu zichtbaar op Looopings

18-06-2022, 17.07 uur

Het Poolse pretpark Energylandia - de achtbaanhoofdstad van Europa - heeft sinds kort een eigen app. Daarin zijn onder meer de wachttijden voor de attracties te vinden. Verder komen gebruikers onder meer showtijden en een plattegrond met restaurants en andere faciliteiten tegen.

De app is gratis beschikbaar voor Android-telefoons en iPhones. Energylandia staat bekend als een achtbaanparadijs: er staan maar liefst zeventien verschillende rollercoasters, een Europees record. Later dit jaar openen naar verwachting achtbaan nummer achttien en negentien. Verder bestaat het attractieaanbod voornamelijk uit waterbanen en thrillrides.

"Dankzij onze app kunnen jullie je snel en gemakkelijk door het park bewegen", laat Energylandia weten op social media. Dat zou volgens het park bovendien goed zijn voor het milieu, omdat er papieren plattegronden mee bespaard worden.

Accuraat
Looopings heeft direct van de gelegenheid gebruikgemaakt door Energylandia toe te voegen aan het overzicht met show- en wachttijden op looopings.nl/wachten. Hoe accuraat de getoonde gegevens zijn, is afhankelijk van de informatie die het park zelf via de app publiceert.

Meer Energylandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be