Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Video: bouw van nieuwe accommodaties Safari Resort Beekse Bergen gestart

29-04-2022, 15.26 uur

Beekse Bergen is gestart met de bouw van nieuwe accommodaties in het Safari Resort. Het in 2018 geopende vakantiepark wordt uitgebreid met vijftien lodges bestaand uit acht kamers of vier suites, gelegen aan een nieuwe savanne. Verder voegt men een stallencomplex en een centrumgebouw toe. Er hangt een prijskaartje van 31 miljoen euro aan. Daarvan wordt 20 miljoen euro geleend van de provincie.

In eerdere plannen werd gesproken over de komst van 120 familiekamers. Door te kiezen voor enkele grotere suites, komt het aantal accommodaties uiteindelijk uit op 112. Sommige kamers worden rolstoelvriendelijk. Het centrumgebouw bevat onder meer een à-la-carterestaurant en een buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner.

Over de savanne lopen straks onder andere giraffen, zebra's, struisvogels, antilopen en witte neushoorns. Vakantiegasten kunnen de dieren bekijken vanaf hun eigen terras of balkon. Beekse Bergen spreekt zelf niet over een hotel, maar de kamers krijgen wel een hotelservice, bijvoorbeeld met een dagelijkse schoonmaak.

Zeehonden
Volgens parkmanager Stephanie Struis is er veel behoefte aan een verblijf voor een kortere periode, bijvoorbeeld één of twee nachten. In het voorjaar van 2023 moet het project afgerond zijn. Het bestaande Safari Resort telt 225 accommodaties waarvan 208 huisjes, een horecacomplex, twee savannes, twee leeuwenvlaktes en een grote waterplas met zeehonden.Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be