Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Efteling-abonnees mogen weer gratis naar Europa-Park

28-04-2022, 17.58 uur

Een belangrijk voordeeltje voor abonnementhouders van de Efteling keert terug. Vanaf nu mogen Efteling-abonnees weer één keer per kalenderjaar gratis naar Europa-Park, het grootste pretpark van Duitsland. Dat heeft de Efteling vanmiddag bekendgemaakt.

In 2020 werd de gratis toegang voor Efteling-abonnementhouders geschrapt vanwege de coronamaatregelen. Omdat het Zuid-Duitse attractiepark een beperkte capaciteit moest hanteren, besloot men de kosteloze bezoekjes van Nederlanders aan banden te leggen.

Nu de coronaregels zijn opgeheven, kan een Efteling-pasje weer gebruikt worden voor een gratis Europa-Park-ticket. Wie er gebruik van wil maken, moet vóór het bezoek een persoonsgebonden voucher ophalen bij de Gastenservice van de Efteling. Op de voucher staat ook een geldigheidsdatum.

Hotel
Het inwisselen van de voucher kan bij het informatiepunt bij de hoofdingang van Europa-Park. Het tonen van een legitimatiebewijs en het Efteling-abonnement is verplicht. Wie blijft slapen in een Europa-Park-hotel, kan de voucher laten zien bij de receptie.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be