Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Per direct geen mondkapjes meer nodig in Movie Park Germany

26-04-2022, 18.48 uur

Bezoekers van Movie Park Germany mogen hun mondkapjes vanaf nu thuis laten. Enkele weken nadat bijna alle andere Duitse pretparken afscheid namen van mondmaskers, gaat ook Movie Park overstag. Het filmpark in Bottrop heft de mondkapjesplicht eindelijk op.

Toen concurrenten als Europa-Park, Phantasialand, Holiday Park en Heide Park de regel begin april overboord gooiden, hield Movie Park er in eerste instantie aan vast. Het park noemde dat "een acceptabel en gepast standpunt", gezien de hoge besmettingscijfers in de regio.

Vandaag de dag hangt de vlag er anders bij, laat Movie Park weten in een verklaring. "Gezien de dalende COVID-19-infectiecijfers, hebben wij de huidige coronasituatie opnieuw geƫvalueerd." Men adviseert het dragen van mondmaksers nog wel op plekken waar afstand houden niet mogelijk is. "Wij leggen hierin de keus bij de gast en vragen om uw eigen verantwoordelijkheid."

Medewerkers
Van een coronacheck bij de ingang was al langer geen sprake meer. Toch zijn nog niet alle coronamaatregelen verdwenen uit het attractiepark. Zo blijven medewerkers van Movie Park vooralsnog mondkapjes dragen en zijn er op verschillende plaatsen nog spatschermen te vinden.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be