Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Streaker in de Efteling: 21-jarige bezoeker trekt shirt omhoog bij Sprookjesboom

18-04-2022, 22.00 uur

Een 21-jarige non-binaire bezoeker van de Efteling heeft vandaag voor een opvallend tafereel gezorgd in het Sprookjesbos. Ene Angel, actief als webcammodel, besloot de beroemde Sprookjesboom te verrassen met een ontbloot bovenlichaam. Het resultaat werd gefilmd.

"Vandaag heb ik de Sprookjesboom in de Efteling geflasht", luidt het commentaar bij de video, die op Twitter verscheen. Daarin is te zien hoe Angel met een opgetild shirtje en blote borsten giechelend langs de pratende boom paradeert.

Het sprookjesfiguur laat zich niet kennen en gaat stoïcijns door met het vertellen van zijn verhaal. "Ezel zei dat-ie graag zou willen vliegen, maar dat-ie dat niet kon", klinkt het uit de mond van de boom, terwijl hij voor zijn neus borsten heen en weer ziet springen. Angel eindigt de video met de duimen omhoog.

Verwijderd
Kort na de publicatie heeft het Nederlandse model het filmpje weer verwijderd, naar aanleiding van een paar negatieve commentaren. In een reactie belooft Angel dat andere Efteling-bezoekers geen getuige waren van het voorval. "Ik plaatste een video van mij met blote borsten in een attractiepark en de Nederlandse schijters vonden het, dus voor wie dit aangaat: uiteraard was het volledig leeg op die plek... Negatievelingen."

In het officiële parkreglement van de Efteling valt niet expliciet te lezen dat het tonen van een ontbloot bovenlijf in het park verboden is. Wel staat er: "Als je aanstootgevend gekleed bent of zodanig verkleed bent dat je geassocieerd of verward kan worden met Efteling-entertainment of met een Efteling-medewerker, dan behouden wij ons het recht je de toegang tot het park te ontzeggen."

Zeemeermin
Overigens is een vaste bewoonster van het Sprookjesbos ook niet vies van een beetje nudisme. Bezoekers treffen De Kleine Zeemeermin al sinds 1970 naakt aan, inclusief blote borsten.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be