Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling waarschuwt bezoekers voortaan voor werkzaamheden in entreegebied

13-04-2022, 11.34 uurBeeld: @jeroen_twee

Bezoekers van de Efteling worden voortaan online gewezen op de bouwput in het entreegebied. Bij de ingang van het attractiepark vinden op verschillende plekken ingrijpende werkzaamheden plaats. Dat resulteert in schuttingen, steigers, bouwmachines en hopen met puin.

Van een sprookjesachtige binnenkomst is op dit moment nauwelijks sprake meer. De Efteling werd eerder al verweten daar slecht over te communiceren met de buitenwereld. Bijna drie maanden na de start van de werkzaamheden wordt er expliciet melding gemaakt van de overlast op de onderhoudspagina op de officiële Efteling-website.

"Let op: de Efteling wordt, naar verwachting in 2024, uitgebreid met het nieuwe Efteling Grand Hotel en een nieuw themagebied met overdekte attractie", valt daar nu te lezen. "In het park kun je al iets van de werkzaamheden zien, bijvoorbeeld dat er bouwhekken staan. We doen ons uiterste best om je zo weinig mogelijk hinder te laten ondervinden van de werkzaamheden."

Pardoes Promenade
Voor de komst van het hotel moet de infrastructuur in het hele gebied aangepast worden. Zo kwam er een nieuwe sprinklerkelder op de parkeerplaats en wordt het eerste gedeelte van de Pardoes Promenade verplaatst. Momenteel is watershow Aquanura niet te zien vanwege onderhoud aan de vlonders. Binnenkort sluit restaurant De Vrolijke Noot op het Dwarrelplein.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be