Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Rhône-Alpes

Foto's: twee weken Braziliaans carnaval in Frans Walibi-pretpark

24-04-2022, 19.31 uur

Het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes staat twee weken lang in het teken van een exotisch carnavalsfeest. Van maandag 18 april tot en met zondag 1 mei is het attractiepark het toneel van een feestelijk evenement met extra decoraties en entertainment: CarnaWaaal.

Een deel van het park is versierd in de stijl van Braziliaans carnaval en Mardi Gras. Bezoekers komen onder andere drummers, steltlopers en sambadanseressen tegen. Kinderen kunnen zich laten schminken. Verder kreeg de mascotte van het park een bijpassende outfit. De oranje kangoeroe draagt tijdelijk een paars shirt met een bloemenketting.

CarnaWaaal zit inbegrepen bij de entreeprijs. Overigens heeft Walibi Rhône-Alpes een permanent themagebied dat in het teken staat van kleurrijke feestjes: Festival City, met verschillende familieattracties. Het park is onderdeel van Compagnie des Alpes, net als onder andere Walibi Holland, Walibi Belgium en Parc Astérix.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Rhône-Alpes
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be