Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Hardlopen tussen de dieren: eerste Wildlands Run volledig uitverkocht

16-08-2022, 23.30 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen huisvest een evenement voor sportieve dierenliefhebbers. Op vrijdagavond 16 september vindt de allereerste editie van de Wildlands Run plaats. 1500 deelnemers gaan dan hardlopen tussen de dieren. Zij betalen 21 euro voor een route van 5 of 7,5 kilometer.

De organisatie zorgt voor muzikale begeleiding onderweg, een waterpunt, een medaille, een digitaal klassement en een drankje aan de finish. Daarnaast komt er een Kids Run van 500 of 1000 meter, voor 10 euro. Die is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Inmiddels zijn alle startplaatsen uitverkocht.

De Drentse dierentuin werkt voor het project samen met MM4 Events. Het parcours loopt door de verschillende themagebieden van Wildlands, zowel voor als achter de schermen. Men spreekt over een "unieke en exclusieve gelegenheid".

Dierenwelzijn
"Het streven is om jou als hardloper zo veel mogelijk dieren te laten zien, maar daarin kunnen we geen toezeggingen doen, juist omdat het dierenwelzijn bovenaan staat", valt te lezen op de officiƫle website.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be