Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Pairi Daiza deelt bijzondere beelden van spelende panda's in de sneeuw

01-04-2022, 17.45 uur

In dierentuin Pairi Daiza is de afgelopen dagen veel sneeuw gevallen. Hoewel de lente al is begonnen, veranderde het grootste dierenpark van België in een spierwit winterwonderland. Dat leverde bijzondere beelden op van dieren die genoten van de onverwachtse sneeuwpret.

In een compilatievideo van zo'n tweeënhalve minuut zijn onder meer spelende reuzenpanda's te zien. Pairi Daiza huisvest momenteel vijf reuzenpanda's. Verder komen onder meer ijsberen, ooievaars en tijgers voorbij.

Ook bezoekers konden de sneeuwlandschappen bewonderen: het park in het dorpje Cambron-Casteau is dagelijks geopend van half februari tot begin januari. Pairi Daiza viert tot en met maandag 18 april het voorjaar met paasversieringen en 500.000 bloemen.



Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be