Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nigloland

Frans pretpark presenteert nieuwe commercial met spectaculaire dronebeelden

31-03-2022, 22.24 uur

Het Franse pretpark Nigloland start het nieuwe seizoen met een indrukwekkende commercial vol dronebeelden. In een spotje van minder dan twee minuten wordt het volledige park in beeld gebracht met behulp van een drone. Dat leverde een spectaculaire video op.

Te zien is hoe de drone langs beeldbepalende attracties scheert als reuzenrad Grande Roue, vrijevaltoren Donjon de l'Extrême, mega coaster Alpina Blitz en de vorig jaar geopende waterachtbaan Krampus Expédition. Ondertussen zijn de attracties gewoon in bedrijf.

Ook onder meer boomstambaan Rivière Canadienne, powered coaster Train de la Mine, boottocht Africa Cruise en bijenmolen Zabeilles komen voorbij. Het attractiepark, gelegen in de Noord-Franse regio Grand Est, gaat weer open op zaterdag 9 april.



Meer Nigloland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be