Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Belgische pretparken starten seizoen zonder beperkingen: coronaregels opgeheven

31-03-2022, 22.40 uur

De pretparken in België kunnen het nieuwe zomerseizoen voor het eerst in twee jaar starten zonder beperkingen. Bezoekers van Belgische attractie- en dierenparken hoeven sinds kort geen coronabewijs meer te laten zien als ze een dagje uit willen. Eerder werd de mondkapjesplicht al geschrapt.

Dat is goed nieuws voor Walibi Belgium, Bobbejaanland, Bellewaerde Park, Boudewijn Seapark en Plopsa Coo. Die parken zijn vanaf komend weekend weer toegankelijk voor publiek. Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Zoo Antwerpen en Zoo Planckendael blijven het hele jaar door geopend. Dierenpark Pairi Daiza opende half februari.

België werkt in coronatijd met een landelijke coronabarometer die verschillende kleurcodes kan laten zien. Momenteel geldt code geel. De coronapas wordt dan automatisch uitgeschakeld. Ook mondmaskers mogen af, met uitzondering van het openbaar vervoer.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be