Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Foto's: Movie Park Germany voegt souvenirwinkel toe aan nieuwe achtbaan

25-03-2022, 22.06 uur

Bij de nieuwe achtbaan van Movie Park Germany opent binnenkort een nieuwe souvenirwinkel. Het Duitse pretpark legt momenteel de laatste hand aan de winkel Gate 1 in themagebied The Hollywood Studio Set. De toevoeging werd vormgegeven in de stijl van de vorig jaar geopende rollercoaster Movie Park Studio Tour.

Gate 1 vervangt de oude winkel bij de uitgang van wildwaterbaan Excalibur - Secrets of the Dark Forest. Er is ook een buitenterras aangelegd. Naast souvenirs zullen er etenswaren van Dunkin' Donuts worden verkocht. Movie Park heeft sinds 2020 al een eigen Dunkin'-vestiging aan de andere kant van het park, in themadeel Streets of New York.

"Gate 1 laat bezoekers nog dieper in de wereld van filmstudio's duiken", laat Movie Park weten. Aan de gevel hangt een glazen kast met concepten en bouwfoto's van de achtbaan, onder de noemer Production Newsboard. Daarin prijkt ook een foto van een oude attractie in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris, waar Movie Park kennelijk inspireerde uit haalde.

Vinylplaat
Het Duitse pretpark denkt voor het uitbreiden van het souveniraanbod aan samenwerkingen met youtubers. Verder wordt de soundtrack van Movie Park Studio Tour dit jaar uitgebracht als vinylplaat.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be