Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Foto's: Movie Park Germany werkt aan nieuwe speelwereld voor kinderen

25-03-2022, 22.35 uur

In Movie Park Germany opent later dit jaar een nieuw speelgebied voor kinderen. De bestaande speeltuin Little Harbor in themagebied Santa Monica Pier wordt vervangen door een nieuwe versie. Daarvoor schakelde het Duitse pretpark de gespecialiseerde firma Eibe in.

Er komen speeltoestellen in de stijl van de Californische stranden, aldus Movie Park. Men spreekt onder meer over "een speciaal ontworpen Baywatch-toren inclusief glijbaan". Ook worden er trampolines en een "grote klimvis" gerealiseerd.

Verder integreert het attractiepark een waterspeelplaats in het gebied. De openingsdatum van de speelwereld is nog niet bekend. Op bouwhekken, waar ook ontwerpen zichtbaar zijn, wordt gesproken over "zomer 2022".

Forrest Gump
Themadeel Santa Monica Pier werd gebaseerd op de gelijknamige pier in de Stille Oceaan, gelegen in de Amerikaanse stad Santa Monica. De pier figureerde in een groot aantal speelfilms, waaronder Quicksand (1950), They Shoot Horses, Don't They? (1969), The Sting (1973) en Forrest Gump (1994). Ook kwam de trekpleister voorbij in tv-series als Baywatch (1989) en Star Trek: Voyager (1995).

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be