Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Bezoekers Movie Park mogen maximaal vijftien minuten aan tafel zitten

26-03-2022, 20.26 uur

Movie Park Germany heeft in 2022 nog geen afscheid genomen van een strenge coronaregel. Bezoekers van het Duitse attractiepark mogen op sommige plekken maximaal een kwartier aan dezelfde tafel zitten. Op terrassen zijn opvallende stickers geplakt die daar melding van maken.

"Let op, het maximale verblijf in dit gebied is vijftien minuten!", staat op de drietalige sticker. Er wordt niet uitgelegd hoe medewerkers dat controleren en wat er gebeurt als bezoekers de limiet overschrijden.

De opvallende regel werd geïntroduceerd tijdens de coronacrisis. Hoewel veel maatregelen inmiddels zijn opgeheven, ook in Movie Park, vindt het pretpark het kennelijk noodzakelijk om voorlopig vast te houden aan dit voorschrift.

The Lost Temple
Het nieuwe seizoen van Movie Park Germany startte vrijdag. Verschillende attracties die de afgelopen jaren gesloten waren omwille van het coronavirus, worden weer in gebruik genomen. Het gaat om Time Riders, Roxy 4D en The Lost Temple. Ook stuntshow Crazy Cops New York is teruggekeerd.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be