Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Nieuw uiterlijk voor Coca-Cola Sportsbar in Europa-Park

24-03-2022, 23.59 uur

De Coca-Cola Sportsbar in Europa-Park heeft een gedaantewisseling ondergaan. Voortaan is de bar in het Engelse themagebied aangekleed in de stijl van voetbalclub SC Freiburg, waar het Duitse attractiepark de clubsponsor van is. Het nieuwe stadion van SC Freiburg kreeg vorig jaar de naam Europa-Park Stadion.

In de bar, onderdeel van de Arena of Football, hangen nu verschillende verwijzingen naar dat stadion. Ook zijn er voetbalrekwisieten te vinden. Verder kregen de toiletten een opknapbeurt. Voorheen hingen daar seksistische striptekeningen waarin voetballende vrouwen op hak genomen werden. Nu zijn de toiletten vormgegeven als kleedruimtes in een voetbalstadion.

In het verleden huisvestte de Arena of Football eveneens botsauto's. Dat gedeelte wordt sinds afgelopen winter gebruikt voor de virtualreality-attractie Yullbe Go. Er is één gratis VR-ervaring beschikbaar. Andere opties kosten 6 euro per persoon. Met de toevoeging probeert Europa-Park bezoekers enthousiast te krijgen voor VR-beleving Yullbe, een losstaande betaalattractie gelegen naast waterpark Rulantica.

Puma
Een aangrenzende Adidas-winkel werd omgebouwd tot een shop met sportartikelen van concurrent Puma, onder de noemer Together.Faster Sports Store. Er is ook een Europa-Park-collectie beschikbaar.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be