Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: Toverland werkt aan decoraties bij vernieuwde attractie Expedition Zork

24-03-2022, 12.41 uur

De bouwplaats van waterbaan Expedition Zork in Toverland krijgt steeds meer kleur. Het Limburgse attractiepark is begonnen met het decoreren van de baan zelf. De vaargeul wordt verborgen achter betonwerk in de vorm van houten omtimmering.

Bij de splash is daar een rood-wit patroon op aangebracht. Ook de kunstrotsen rond de boomstambaan zijn al op veel plekken af. Er wordt nog gewerkt aan een rotsdoorgang bij een nieuwe overkapping aan het einde van de baan, net voordat bootjes de overdekte hal Wunderland binnengaan. Daar komt nog een darkridescène.

Aan de oevers verschenen de eerste verlichtingsarmaturen. Daarnaast werd een begin gemaakt met de betonpaden in het gebied. "Verder verplaatsen de werkzaamheden zich steeds meer naar binnen", laat Toverland weten.

Bestrating
Het grote aantal bomen op het bouwterrein valt eveneens op. Dankzij een verhoging met nieuw groen en een houten chalet wordt de Wunderwald-loods deels aan het oog onttrokken. Eerder was de omgeving van Expedition Zork vrij kaal, met vooral veel bestrating. Straks oogt het gebied als een Oostenrijks bergdorpje.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be