Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland al vroeg op zoek naar acteurs voor Halloween Fright Nights

23-03-2022, 12.14 uur

Walibi Holland doet er alles aan om dit jaar genoeg acteurs te vinden voor de Halloween Fright Nights. Vorig jaar kampte het populaire horror-evenement met een personeelstekort, waardoor een spookhuis zelfs volledig gesloten moest blijven. Daarom start de zoektocht naar scare actors nu al in maart.

Eind april en begin mei staat een eerste auditieronde op de planning. Walibi zoekt 350 mensen, zowel voor de Halloween Fright Nights als voor de kindvriendelijke Halloween Spooky Days.

"Welke rol je uiteindelijk zult spelen, zal aan de hand van jouw auditie worden bepaald door het castingteam", valt te lezen in de omschrijving. Zoals altijd is men op zoek naar enthousiaste teamspelers die voortdurend in karakter kunnen blijven, een goede timing hebben en stevig in hun schoenen staan.

Minimumleeftijd
Theaterervaring is niet noodzakelijk. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Fright Nights-acteurs gaan aan het werk tussen 13.00 en 23.00 uur. De Spooky Days-ploeg is actief van 08.00 tot 18.00 uur.

Het attractiepark biedt een tijdelijk contract op oproepbasis, een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding. Er zijn audities op vrijdag 29 en zaterdag 30 april en zondag 1, donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 mei. Aanmelden kan tot en met maandag 25 april via de website van Walibi.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be