Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Drievliet kiest voor nieuwe cowboyfilm in 4D-theater

23-03-2022, 11.47 uur

In het 4D-theater van Drievliet is dit jaar een nieuwe film te zien. Bezoekers van het Haagse familiepark kunnen in 2022 kijken naar de productie The Good, The Bad and A Horse van de Belgische firma nWave Pictures. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van korte animatiefilms voor attractieparken.

De tien minuten durende film gaat over een jonge sheriff die samen met zijn paard een bankrover achtervolgt. Pretparkfans kunnen The Good, The Bad and A Horse kennen van Attractiepark Slagharen, waar de cowboyfilm in 2016 gedraaid werd.

Drievliet opende filmtheater CineMagic in 2009. Sindsdien werden er verschillende nWave-films vertoond: The Curse of Skull Rock, Robin Hood, The Lost World en Knights Quest. Er wordt niet alleen gebruikgemaakt van 3D-brillen, maar ook van speciale effecten en bewegende stoelen.

Zomervakantie
Het nieuwe Drievliet-seizoen start op zaterdag 2 april. Tot half april is het park alleen in de weekenden geopend, van 10.00 tot 17.00 uur. Daarna zijn bezoekers weer dagelijks welkom, tot het einde van de zomervakantie.Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be