Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-attractie De Vliegende Hollander in de steigers: deze week weer open

22-03-2022, 11.05 uurBeeld: @jeroen_twee

De gevel van De Vliegende Hollander in de Efteling staat in de steigers. Bij de attractie vindt bouwkundig onderhoud plaats, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Het gaat met name om schilderwerk", verduidelijkt hij.

De Vliegende Hollander is sinds half december gesloten, in eerste instantie vanwege de coronamaatregelen en later vanwege jaarlijks winteronderhoud. Op dit moment wordt de waterachtbaan alweer volop getest, met blauwe testdummy's in de boten.

De heropening staat gepland voor zaterdag 26 maart. Dan zijn de werkzaamheden aan de façade nog niet afgerond. De klus liep eerder wat vertraging op door de weersomstandigheden.

Aquanura
Naast De Vliegende Hollander zijn voorlopig ook Joris en de Draak en de Pagode gesloten in verband met groot onderhoud. Verder worden paardenshow Raveleijn en fonteinenvoorstelling Aquanura momenteel niet vertoond.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be