Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park: twee nieuwe kindergebieden in waterpark Rulantica

17-03-2022, 13.40 uur

Europa-Park werkt aan nieuwe speelgebieden voor kinderen in waterpark Rulantica. Vorig jaar opende het openluchtgedeelte Snorri Strand, met enkele kleinschalige waterspeeltoestellen. Daar komen in 2022 twee gebieden bij: Snorri's Rutscheplads en Snorri's Spelaborg. Snorri, een paarse inktvis, is de mascotte van Rulantica.

Snorri's Rutscheplads bestaat uit twee kinderglijbanen en een mini-raceglijbaan. Daarachter komt Snorri's Spelaborg te liggen; een interactief speelgedeelte met onder andere schommels. Vandaag publiceert het Duitse attractiepark twee ontwerpen van de toevoegingen.

De stijl, met aan elkaar geknoopte balken en felgekleurde houten panelen, tonnen en kisten, doet denken aan speelgebied Nest in de Efteling. Vorige week werd al duidelijk dat Europa-Park ook investeert in een mechanische waterattractie, die komende zomer opengaat. Eind dit jaar volgt een nieuwe glijbaantoren.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be