Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pleasure Beach Resort

Engels pretpark brengt karretje van spookhuis uit als 3D-model

09-03-2022, 13.36 uur

Het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach verkoopt een bijzonder souvenir. Bezoekers kunnen een exclusief miniatuur van de beroemde Ghost Train mee naar huis nemen. Voor 40 pond (48 euro) ontvangen ze een 3D-model van een karretje van het iconische spookhuis.

De eerste versie van de attractie opende in 1930, meer dan negentig jaar geleden. In de afgelopen decennia verwierf het spookhuis een cultstatus. De gondels zijn vormgegeven als monsters.

Voor het aandenken van 10 bij 8 centimeter werkte Blackpool Pleasure Beach samen met het bedrijfje Crosscoaster van James Crossley, gespecialiseerd in het 3D-printen van pretparkobjecten. Het model van de Ghost Train wordt ook aangeboden in de webshop van het park. Er is een beperkt aantal exemplaren beschikbaar.

Meer Pleasure Beach Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be