Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Entertainmentprogramma Attractiepark Slagharen bekend: drie theatershows, nieuwe podia en pubquiz

07-03-2022, 10.07 uur

Attractiepark Slagharen maakt het entertainmentprogramma van 2022 bekend. Het Overijsselse pretpark heeft dit jaar drie verschillende theatershows op de planning staan: voor elk seizoen één. De wasberen Randy en Rosie vormen de rode draad. Verder wordt geïnvesteerd in twee nieuwe podia en een pubquiz.

"Het versoepelen van de coronaregels geeft ons de kans om volop in te zetten op live-entertainment", zegt directeur Dave Storm. "Het voelt goed om na twee jaren met beperkingen en sluitingen weer vooruit te kijken en te investeren in een compleet entertainmentaanbod, met voor ieder wat wils."

Slagharen ontwaakt op vrijdag 1 april uit een maandenlange winterslaap. In het voorjaar voeren parkmascottes Randy en Rosie de muzikale Randy & Rosie Show op in de Music Hall, de overdekte theaterzaal naast waterpark Aqua Mexicana. De zomermaanden staan in het teken van een nieuwe circusshow in het American Circus Theater, waarbij de wasberen dit keer een prominente rol krijgen.

Mol
In het najaar keert de familievoorstelling Het Mirakel van Wishaka terug in de Music Hall. Randy en Rosie worden daarin geconfronteerd mysterieuze mol. "Door het entertainmentaanbod meermaals per jaar te wisselen, geven we bezoekers een reden om elk seizoen langs te komen", aldus Storm.

Op het Fonteinplein krijgen de wasberen een nieuw podium. Ook in de Main Street verschijnt een nieuw podium voor boevenbende Red Bandits. Voor verblijfsgasten zijn er dit jaar speurtochten, kinderdisco's, bingo's en spelshows. Helemaal nieuw is een pubquiz over Slagharen.

Spotify
Het attractiepark blijft voor het entertainment samenwerken met het Amsterdamse bedrijf Aniba. De liedjes uit de shows zijn binnenkort ook te beluisteren via streamingdiensten als Spotify, Deezer en Apple Music, belooft Slagharen.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be