Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell breekt frisbee Mad Mill af voor groot onderhoud

11-02-2022, 13.52 uur

Frisbee-attractie Mad Mill in Duinrell ondergaat deze winter een grote onderhoudsbeurt. Daarvoor werd de 20 meter hoge thrillride deels uit elkaar gehaald. De grote arm hangt nog op zijn plek, maar het platform eronder ontbreekt momenteel.

"Bij de Mad Mill worden de sleepcontacten onderin vervangen", vertelt een woordvoerster van Duinrell aan Looopings. "Hiervoor moet de gehele onderzijde uit elkaar." Verder wordt een nieuwe laag coating aangebracht op de beugels en hoofdsteunen.

Het Wassenaarse pretpark grijpt de opknapbeurt ook aan om de beugelvergrendelingen grondig schoon te maken. "En uiteraard worden die elementen gecontroleerd en waar nodig vervangen." Vanwege de werkzaamheden blijft de attractie gesloten tijdens het winterseizoen van Duinrell. Bezoekers kunnen onderdelen van de Mad Mill zien liggen naast waterbaan Splash.

Duits
De Mad Mill opende 21 jaar geleden. Het gevaarte bestaat uit een tollende schijf met veertig zitplaatsen, die met een topsnelheid van 65 kilometer per uur heen en weer wordt geslingerd. De attractie werd destijds geleverd door de Duitse firma Huss Park Attractions.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be