Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland krijgt vestiging van Domino's Pizza

31-03-2022, 15.32 uur

Bobbejaanland is het eerste attractiepark in de Benelux met een eigen vestiging van Domino's Pizza. De bekende pizzaketen heeft haar intrek genomen in het overdekte gedeelte Banana Bos. Bezoekers kunnen er vanaf komend weekend terecht voor pizza's, Ben & Jerry's-ijs, drankjes en thick shakes; milkshake gemaakt met roomijs.

Het pizza-aanbod bestaat uit de vier varianten margherita (12,90 euro), funghi (12,90 euro), pepperoni (14,90 euro) en kip-barbecue (14,90 euro). Naast een verkoopbalie komt er ook een afhaalpunt in de vorm van een pizza-automaat. Mogelijk wordt het assortiment gedurende het seizoen nog aangepast. "We willen zo goed mogelijk inspelen op de vraag van onze bezoekers", vertelt een woordvoerster.

Bij Banana Bos, onderdeel van Adventure Valley, horen waterattractie Banana Battle en achtbaan Revolution. Verder zijn er toiletten te vinden. De Domino's-locatie - de 130e vestiging in België - vervangt eetgelegenheid Mc Monkey.

Hamburgers
Wie zin tijdens een dagje Bobbejaanland heeft in hamburgers , kan voortaan terecht bij de vernieuwde eetgelegenheid Santa Fe in Cowboy Town. Daar stonden eerder Italiaanse gerechten op het menu.

Domino's Pizza is een Amerikaanse restaurantketen, opgericht in 1960. In totaal heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 17.000 vestigingen in 89 landen. Daarmee is het 's werelds grootste bezorg- en afhaalbedrijf voor pizza's.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be