Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Video: pretparkseizoen 2021 door de ogen van tientallen pretparkgekkies

31-12-2021, 20.20 uur

Pretparkseizoen 2021 stond in het teken van beperkingen, maatregelen en andere uitdagingen, maar dankzij een hilarische videocompilatie kunnen we wel lachend het jaar uit. YouTube-kanaal Yodakoeken verzamelde opnieuw de grappigste en opmerkelijkste momenten uit de filmpjes van Nederlandse en Belgische pretpark- en kermisfans.

Zo komen er geestige, ongemakkelijke en bizarre fragmenten voorbij uit de Efteling, Walibi Holland, Toverland, Attractiepark Slagharen, Plopsaland De Panne en Movie Park Germany. Alle memorabele clips werden gemixt tot een video van ruim zeventien minuten, die De Ultieme Pretparkgekkies Compilatie wordt genoemd.

Eerder verschenen al drie delen met materiaal uit voornamelijk 2018, 2019 en 2020. Vandaag is het tijd voor deel vier. Ook die zit wederom boordevol prettig gestoorde taferelen.

Oudejaarsavond
Sinds vorig jaar wordt de compilatie gepubliceerd op oudejaarsavond, waarmee de Yodakoeken-video langzaam maar zeker uitgroeit tot een eindejaarstraditie voor pretparkgekkies. Op 31 december 2022 belooft de maker wederom van de partij te zijn.Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be