Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand verkoopt voorlopig geen abonnementen meer

12-11-2021, 16.53 uurBeeld: PromenadeFotos

Phantasialand is voorlopig gestopt met de verkoop van abonnementen. Dat valt te lezen op de website van het Duitse pretpark. "Club-kaarten worden niet meer aangeboden, dus de verkoop wordt stopgezet", laat Phantasialand weten.

Een reden wordt niet genoemd. Wel geeft het park aan dat er de afgelopen tijd veel abonnees niet kwamen opdagen na het maken van een reservering. "Dat blokkeerde plekken in de kalender en zorgde ervoor dat andere kaarthouders niet konden langskomen."

Wie een bestaande kaart wil verlengen, krijgt de melding: "Een verlenging is niet meer mogelijk, aangezien de Club-kaarten in de toekomst niet meer worden aangeboden en de verkoop wordt stopgezet." Een Premium-jaarkaart kostte 195 euro.

Toegangsprijs
Het is niet duidelijk of er in de toekomst nog een andere oplossing komt voor personen die het park meerdere keren per jaar willen bezoeken. Zij zijn voorlopig aangewezen op het kopen van losse entreekaartjes. De reguliere toegangsprijs bedraagt tegenwoordig 54,50 euro per persoon.

Phantasialand is niet het enige grote Europese pretpark waar geen abonnementen meer verkrijgbaar zijn. Ook Europa-Park in Zuid-Duitsland verkoopt sinds de start van de coronacrisis geen jaarkaarten meer. Daar gaat het om een tijdelijke maatregel, al is niet duidelijk tot wanneer.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be