Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heeft tweede Aquanura-show al af

29-03-2013, 12.22 uur

De Efteling heeft nog iets achter de hand. Als het pretpark zou willen, wordt watershow Aquanura nog deze zomer vervangen door een nieuw fonteinenspektakel. Een tweede Aquanura is namelijk praktisch af.

Het Brabants Orkest heeft de soundtrack al ingespeeld. Medewerkers van fabrikant WET Design zijn overgevlogen naar Kaatsheuvel om de nieuwe show te programmeren. Vanuit een houten hutje naast de vijver is een groepje Amerikanen al een paar dagen aan het stoeien met een mengpaneel.

In Aquanura 2 zit de muziek van zo'n beetje alle grote attracties die niet in de eerste versie voorkwamen, zoals Fata Morgana en Joris en de Draak. De Efteling weet nog niet wanneer de show in première gaat.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be