Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Drievliet viert 75e verjaardag met lege handen

20-03-2013, 13.01 uur | Reacties

Drievliet bestaat 75 jaar, maar er kan nog geen cadeautje vanaf. Waar collegaparken in een jubileumjaar met miljoenen euro's aan investeringen over de brug komen, viert Drievliet haar verjaardag zonder noemenswaardig nieuws.

In een feestelijk persberichtje wordt alleen gepronkt met een oude show en oude attracties, waaronder de zes jaar oude achtbaan Formule X. Daarnaast knapt het park een restaurantje op. Het is alweer jaren geleden dat Drievliet kon uitpakken met een echte nieuwe ride. Er komt wel een tentoonstelling met oude foto's.

Meer Familiepark Drievliet
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be