Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling wil freefall-torens bouwen bij Volk van Laaf

20-03-2013, 21.21 uur | Reacties

De Efteling is van plan om volgend jaar twee kleine vrijevaltorens te openen met de naam Lummels. Meerdere anonieme bronnen hebben dat onafhankelijk van elkaar bevestigd aan Looopings.

De dubbele familieattractie komt achter het Anton Pieckplein te liggen, als onderdeel van het Volk van Laaf. Looopings meldde afgelopen zomer al dat de Efteling een nieuwe Laven-attractie wilde bouwen. Over de invulling ervan was destijds nog niets bekend.

De freefalls, grotendeels indoor, worden ongeveer negen meter hoog en zakken nog een paar meter de grond in. Het station wordt ondergronds te gebouwd, omringd door een grottenstelsel. Met een opvulattractie als Lummels wil de Efteling het in vergetelheid geraakte Laven-volkje opnieuw onder de aandacht brengen.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be