Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland geeft 40 procent korting tijdens laatste weekend voor Halloween

28-09-2021, 21.27 uur

Walibi Holland probeert mensen ervan te overtuigen om aanstaand weekend langs te komen, voordat het halloweenseizoen losbarst. Aan de vooravond van de Halloween Fright Nights worden daarom tickets verkocht met ruim 40 procent korting. Toegangsbewijzen voor zaterdag 2 en zondag 3 oktober kosten 21 euro.

Die actieprijs ligt fors lager dan het reguliere tarief van 36 euro. "Geen zin in hijgende griezelclowns in je nek, bebloede kettingzagen en ijzingwekkende geluiden?", valt te lezen in een nieuwsbrief. "Of Walibi Holland nog zien voordat het wordt verzwolgen in totale duisternis? Kom dan naar het laatste weekend van seizoen 2021."

De voordelige kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de online ticketshop op donderdag 30 september, tussen 10.00 en 22.00 uur. "Er is een beperkte beschikbaarheid", waarschuwt men. Op zaterdag 9 oktober starten de Halloween Fright Nights. Doordeweeks blijft Walibi dicht, met uitzondering van de herfstvakantie.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be