Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Halloweengriezels laten zich zien bij hardloopwedstrijd in Bobbejaanland

28-09-2021, 20.32 uur

Deelnemers van een hardloopwedstrijd in Bobbejaanland moeten niet raar opkijken als ze plotseling geconfronteerd worden met halloweengriezels. Tijdens de Bobbejaanlandtrail, die komend weekend plaatsvindt, worden ook enkele scare actors ingezet.

Dat heeft het Vlaamse pretpark laten weten op social media. "Het wordt stilaan een beetje griezeliger in Bobbejaanland", zo valt er te lezen. "Dat merk je deze zondag tijdens de Bobbejaanlandtrail 2021. Onze halloweenacteurs zorgen er dan voor dat je nóg wat sneller loopt."

Navraag leert dat het gaat om figuren uit de Mexicaanse scare zone Plaza de los Muertos. De tweede editie van de Bobbejaanlandtrail vindt plaats op zondag 3 oktober. Het halloweenseizoen van Bobbejaanland loopt van zaterdag 23 oktober tot en met zondag 7 november.

Aanmelden
Wie interesse heeft om aanstaande zondag mee te rennen, kan zich op de dag zelf aanmelden bij de kassa van het park. De online inschrijvingen zijn al gesloten. Er zijn drie afstanden voor volwassenen: 5, 12 en 16 kilometer.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be