Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Meer tickets beschikbaar voor Studio 100 Festival in Plopsaland: abonnees gratis naar binnen

03-09-2021, 21.43 uur | Reacties

Voor het Studio 100 Festival in Plopsaland De Panne op zaterdag 11 september zijn meer entreekaarten beschikbaar. Eigenlijk zou het evenement alleen toegankelijk zijn voor bezoekers met een speciaal ticket van 45 euro. Dankzij het versoepelen van de coronamaatregelen kunnen er meer mensen toegelaten worden dan aanvankelijk gepland.

Abonnementhouders mogen om die reden alsnog gratis naar binnen. Ze hoeven hun bezoek niet vooraf te reserveren. Daarnaast worden er nu ook goedkopere reguliere tickets voor het festival verkocht, dat duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn optredens van bijvoorbeeld K3, Samson & Marie, Nachtwacht, Mega Mindy, Kabouter Plop en Piet Piraat.

Wie al een kaartje had gekocht, heeft wel een voordeel: alleen personen met een origineel evenement-ticket hebben toegang tot een vip-gebied bij het podium. Ook krijgen zij een exclusieve meet-and-greet met de Studio 100-figuren. Bij de ontmoetingen wordt gewerkt met vaccinatie- en testbewijzen.

60 procent
Sommige abonnees balen dat ze 45 euro hebben uitgegeven aan een evenement waar ze nu ook zonder bijbetaling aanwezig kunnen zijn. "Wij snappen die reactie", vertelt een Plopsa-woordvoerder aan Looopings. "Maar de capaciteit van het park was totaal anders dan toen dit festival werd aangekondigd. Er blijkt 60 procent bij te kunnen."

Ter compensatie ontvangen alle abonnementhouders met een los toegangsbewijs een Plopsa-cadeaukaart ter waarde van 20 euro. De pas kan drie maanden gebruikt worden bij eetgelegenheden en winkels. Abonnees zijn op 11 september ook welkom bij het vip-gedeelte en bij de meet-and-greets.

Feestavond
De wijziging geldt alleen voor het festival dat overdag plaatsvindt. Van 19.00 tot 23.00 uur is er nog een speciale Studio 100-feestavond voor volwassenen. Dan worden wel alleen bezoekers met een speciaal ticket binnengelaten. Een vaccinatie-, herstel- of testbewijs is 's avonds voor iedereen verplicht.

Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be