Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland opent reserveringen voor Halloween Fright Nights

20-08-2021, 17.03 uur

Abonnementhouders van Walibi Holland opgelet: de reserveringen voor de Halloween Fright Nights zijn geopend. Vanaf nu kunnen abonnees voor alle halloweendagen een plek reserveren. Dan kan maximaal één keer per 24 uur.

Gisteren startte de voorverkoop met losse tickets voor het horror-evenement. Entreebewijzen kosten tijdelijk 29,50 euro. Nu kunnen ook abonnementhouders zich verzekeren van toegang, via frightnights.nl. Vanwege de coronacrisis is een vaccinatie- of testbewijs dit jaar verplicht.

De Halloween Fright Nights vinden dit jaar plaats op 9 en 10 oktober, op 16 en 17 oktober, van 21 tot en met 24 oktober en van 28 tot en met 31 oktober. Walibi is dan open van 10.00 tot 23.00 uur. Overdag kunnen kinderen tot 12 jaar griezelen tijdens Halloween Spooky Days.

Combinatiedagen
Het horrorprogramma start om 18.00 uur. Naast de twaalf combinatiedagen zijn er ook zes dagen waarop alleen Spooky Days op de planning staat: 18 tot en met 20 oktober en 25 tot en met 27 oktober. Walibi is dan open van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be