Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drayton Manor Resort

Engels pretpark presenteert nieuw themagebied Adventure Cove

12-08-2021, 20.17 uurBeeld: @ThemeParkWW

Het Engelse pretpark Drayton Manor heeft een nieuw themagebied: Adventure Cove. Er staan zowel nieuwe als bestaande attracties, waaronder de beruchte wildwaterbaan Splash Canyon uit 1993. Daar kwam enkele jaren geleden een 11-jarig meisje om het leven.

Sindsdien was de waterbaan dicht. Voortaan wordt de attractie River Rapids genoemd. Drayton Manor investeerde in een nieuw thema en nieuwe boten van fabrikant Intamin. Bezoekers maken een vaartocht door een cartoonesk vissersdorpje. Woensdag vond de opening plaats.

De rest van Adventure Cove was al een tijdje toegankelijk. Een volledig nieuwe blikvanger is de zweefmolen Wave Swinger, die ook werd aangekleed in zeethema. Daarnaast staat een nieuw speelgebied met klimtorens en glijbanen: Tidal Towers. Verder opende er een kiprestaurant met de naam Chicken Diner.

Shockwave
Waterbaan Stormforce 10, achtbaan Shockwave, frisbee Maelstrom en vliegtuigmolen Air Race horen voortaan ook bij Adventure Cove. In het hele gebied klinkt het fictieve radiostation Adventure Cove FM, met dj's Stormy en Sandy.

Drayton Manor is sinds 2020 onderdeel van de Looping Group, de eigenaar van onder andere Avonturenpark Hellendoorn.Meer Drayton Manor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be