Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Winnoland

Frans pretpark opent 32 meter hoge zweefmolen met prehistorisch thema

17-08-2022, 14.41 uurBeeld: Babyland-Amiland, Reveur de magie

Bezoekers van een Frans pretpark kunnen vanaf nu vliegen als een prehistorisch reptiel. Attractiepark Babyland-Amiland, gelegen in de gemeente Saint-Pierre-du-Perray, heeft de 32 meter hoge zweefmolen Le Ptéranodon geopend. De toren, met 24 zitplaatsen, werd gebouwd door de Italiaanse fabrikant SBF Rides.

De attractie van 1,2 miljoen euro werd vernoemd naar Pteranodon, een geslacht van vliegende reptielen uit het dinosaurustijdperk. Het management spreekt over "een keerpunt" in de geschiedenis van het park, omdat voor het eerst veel aandacht werd besteed aan thema en decors.

Zo betreden bezoekers het gebied via een 15 meter lange brug, omringd door watervallen en 8 meter hoge bogen. De wachtrij is vormgegeven als het laboratorium van een wetenschapper. Voor de decoraties werden de firma's Petro Art Production en Themics Philippines Inc. ingeschakeld. Er kwam zelfs een speciale soundtrack, gecomponeerd door IMAscore uit Duitsland.















Meer Winnoland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be