Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland blundert met vragenlijst op Facebook

31-01-2013, 22.37 uur

Bobbejaanland heeft een vragenlijstje op Facebook gezet. Het pretpark wil graag van bezoekers weten wat hun ultieme Bobbejaanland-fantasie is. Eén probleem: iedereen kan zelf antwoorden aan de lijst toevoegen.

Tot nu toe is ruim de helft van alle stemmen negatief. We weten nu wel dat bezoekers van Bobbejaanland ontevreden zijn over het attractie-aanbod, woest zijn op de investeringsschuwe eigenaar en hopen dat het park zo snel mogelijk failliet gaat. En dan zijn er ook nog een paar individuen die niets liever zouden doen dan een keer rukken in de 42 meter hoge Sledge Hammer.

Walibi Belgium ging vorig jaar ook al de mist in met een Facebook-poll. Daaruit bleek dat fans een achtbaan graag 'Pikachu' zouden noemen.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be