Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-kaarten uit 2020 blijven langer geldig

02-07-2021, 16.06 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling verlengt de geldigheid van entreebewijzen uit 2020. Het attractiepark was tussen van 15 december 2020 tot 19 mei 2021 dicht vanwege de coronaregels. Toegangskaarten gekocht in 2020 zouden eigenlijk tot en met 8 juli geldig blijven.

Dat zorgde de afgelopen weken voor een hoop commentaar op social media. Veel mensen klaagden dat ze niet op de hoogte waren van de voorwaarden. Bovendien zijn voor de meeste dagen tot en met 8 juli nu al geen tijdslots meer beschikbaar. Een dagje Efteling moet in coronatijd altijd vooraf online geserveerd worden. Dat geldt ook voor personen die al een kaartje hebben.

Om nog meer boze reacties te voorkomen, heeft de Efteling besloten dat de oude entreekaarten ook in de zomermaanden gebruikt kunnen worden. Het gaat om tickets in de categorieën Fakir, Elf, Draak en Reus die in 2020 gekocht zijn via efteling.com.

Hoogseizoen
Deze tickets zijn nu geldig tot en met 5 september, de laatste dag van het hoogseizoen. De Efteling is in die periode bijna dagelijks tot 22.00 uur geopend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be