Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk prikt openingsdatum

01-06-2021, 08.36 uur | Reacties

Het Dolfinarium in Harderwijk gaat komend weekend open. Dat bevestigt een woordvoerder van het Gelderse dierenpark aan Looopings. Na een maandenlange coronasluiting zijn de zeeleeuwen, walrussen en dolfijnen weer te zien vanaf zaterdag 5 juni.

Bij de eerste versoepelingen voor Nederlandse pretparken en dierentuinen - vanaf woensdag 19 mei - besloot het Dolfinarium dicht te blijven. Omdat binnenlocaties zoals het dolfijnentheater DolfijndoMijn niet open konden, was het volgens het management niet de moeite om weer bezoekers te ontvangen.

Vanaf 5 juni mogen ook binnenlocaties opengesteld worden. De overdekte dolfijnenshow Oceanica zal dan weer te zien zijn. Entreebewijzen zijn waarschijnlijk vanaf morgen te koop via de online ticketshop van het Dolfinarium.

Meer Dolfinarium
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be