Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany deelt geen parkplattegronden meer uit

26-03-2021, 18.54 uur | Reacties

Movie Park Germany stopt dit jaar met het uitdelen van parkplattegronden. Bezoekers kunnen de kaart van het Duitse pretpark voortaan niet meer op papier bekijken. Iedereen wordt geacht om de Movie Park-app te gebruiken.

Dat heeft het attractiepark vandaag bekendgemaakt. De maatregel is bedoeld om het milieu te sparen. Het bedrijf bespaart er bovendien 20.000 euro aan drukkosten mee.

"Movie Park Germany is al enkele jaren bezig met het implementeren van duurzame maatregelen, bijvoorbeeld door minder plastic te gebruiken, te kiezen voor gerecycled materiaal, spaarzaam om te gaan met water en meer te focussen op streekproducten", staat in een verklaring.

Manager
Dit jaar voert ook de marketingafdeling verschillende veranderingen door, vertelt operationeel manager Werner Nowotny. "Voor seizoen 2021 worden helemaal geen parkplattegronden meer geprint."

Algemene brochures komen er nog wel. "Maar die worden aanzienlijk verkleind en gedrukt op 100 procent klimaatneutraal, recyclebaar, FSC-papier. Door marketingmateriaal te digitaliseren, draagt Movie Park actief bij aan het milieu."

Meer Movie Park Germany
Reacties