Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Bezoekers Ouwehands Dierenpark staan in de rij om pandajong te zien

29-11-2020, 23.55 uur

Wie de jonge reuzenpanda van Ouwehands Dierenpark met eigen ogen wil zien, moet op drukke dagen heel wat geduld hebben. Het op 1 mei geboren pandajong Fan Xing is behoorlijk populair bij bezoekers. De dierentuin heeft een speciale wachtrij aangelegd om de drukte in goede banen te leiden.

Die loopt vanaf de Cubaanse flamingo's langs de pelikanen en het buitenbassin van de zeeleeuwen richting het Pandasia-plein. Vanaf de start van de rij bedraagt de wachttijd ongeveer een uur, meldt Ouwehands. Eenmaal aangekomen bij de panda's verwijzen medewerkers de bezoekers naar een vast punt om de dieren te bewonderen.

Natuurlijk kan het voorkomen dat de panda's zich terugtrekken achter de schermen. "Jouw wachttijd in de rij wordt daardoor langer óf je staat net in Pandasia naar een leeg verblijf te kijken", valt te lezen op de website van Ouwehands Dierenpark. Daar heeft het park wat op gevonden.

Fastlane
Wie moeder Wu Wen en zoon Fan Xing heeft gemist, ontvangt van een handhaver een speciale bon. Met deze 'Pandasia Fastlane' is het mogelijk om het gebied later op de dag opnieuw te betreden zonder nogmaals in de rij te staan.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be