Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Aanbieding PortAventura: entree en overnachting in themahotel voor 50 euro

30-11-2020, 13.20 uur

Het Spaanse pretparkresort PortAventura World probeert toeristen over te halen om nu alvast een vakantie te boeken voor 2021. Dankzij een Black Friday-aanbieding kost overnachten in een themahotel, onbeperkt toegang tot PortAventura Park en één dag toegang tot Ferrari Land tijdelijk 50 euro per persoon per nacht.

Dat is inclusief parkeren. Het verblijf kan gepland worden in april, mei, juni, september, oktober, november en december 2021. De actie is geldig tot en met vandaag; Cyber Monday. Normaal gesproken kost een los entreekaartje voor PortAventura Park en Ferrari Land al 59 euro.

De overnachting vindt plaats in één van de viersterrenhotels van PortAventura World. Welke dat wordt, blijft tot één dag voor de aankomstdatum een verrassing. "We maken gebruiken van het Hotel Roulette-systeem", staat in de voorwaarden.

Annuleren
Vanwege de coronacrisis hanteert PortAventura flexibele boekingsvoorwaarden. "Onthoud dat je altijd de flexibiliteit hebt om je reservering tot twee dagen voor aankomst kosteloos te annuleren of aan te passen. We maken het je zo makkelijk mogelijk." De aanbieding is te vinden op de officiële website van PortAventura World.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be