Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Black Friday-tickets Plopsaland blijven geldig tot april 2022

26-11-2020, 13.49 uur

Plopsaland neemt geen enkel risico bij een Black Friday-actie. Het Vlaamse attractiepark verkoopt tijdelijk tickets met 40 procent korting op het kassatarief. Bezoekers betalen dan nog 23,10 euro in plaats van 38,50 euro. Vanwege alle onzekerheid rondom het coronavirus blijven entreebewijzen extra lang geldig.

Het inwisselen van de Black Friday-vouchers kan namelijk tot en met 30 maart 2022. De voordelige kaarten kunnen dus maar liefst zestien maanden lang gebruikt worden. Op die manier wil men voorkomen dat bezoekers door de coronacrisis terughoudend zijn met het kopen van tickets.

"Zo ben je er absoluut zeker van dat je bezoek kan plaatsvinden", staat in de promotietekst. Plopsaland De Panne is tot nader order gesloten als onderdeel van de Belgische coronamaatregelen. In 2021 wil het pretpark een spectaculaire spinning coaster openen. Verder moet binnenkort het nieuwe Plopsa Hotel opengaan.

Holiday Park
Ook voor de andere parken binnen de Plopsa Group, zoals Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park, worden momenteel Black Friday-tickets verkocht met 40 procent korting. De actie duurt tot en met maandag 30 november.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be