Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp organiseert loterij om winter door te komen

26-11-2020, 17.18 uur | Reacties

Diergaarde Blijdorp komt met een loterij om extra inkomsten te verwerven. De hoofdprijzen zijn een overnachting in de dierentuin, een diner tussen de beesten en een dagje meelopen als dierenverzorger. Lootjes kosten 2,50 euro per stuk.

Blijdorp is zwaar getroffen door de coronacrisis. In september schoot de gemeente Rotterdam nog te hulp met een lening van 10 miljoen euro. Daarmee is een faillissement voorlopig afgewend, maar de situatie blijft zorgelijk. De opbrengst van de loterij moet Blijdorp de winter doorhelpen.


ZIE OOK: Rotterdam voorkomt faillissement Blijdorp met lening van 10 miljoen euro

Er zijn vele tientallen prijzen te winnen. Zo verloot Blijdorp vier vip-overnachtingen voor vier personen, twee keer een dagje dierenverzorger spelen en één verrassingsdiner. Verder mogen vier gelukkigen de haaien in het Oceanium voeren. Ook een lunch met Blijdorp-directeur Erik Zevenbergen behoort tot het prijzenpakket. Naast de ervaringen in de dierentuin zelf, maken deelnemers kans op hotelovernachtingen, cursussen en boeken.

Trekking
Loten zijn te koop via blijdorp.nl/loterij. De trekking vindt plaats op 5 januari onder het toeziend oog van een notaris. Winnaars kunnen hun prijs daarna ophalen of krijgen hem zo snel mogelijk toegestuurd. Voor alle belevingen geldt dat deze pas kunnen plaatsvinden als de coronamaatregelen voldoende zijn versoepeld.

Blijdorp spoort deelnemers ook aan om zelf loten te verkopen. Ze kunnen een persoonlijke link aanmaken naar de loterij en die verspreiden onder familie en kennissen. De makers van de drie meestgebruikte links maken kans op extra prijzen. Winnaars kunnen kiezen uit een rondleiding achter de schermen voor zeven personen, een teamuitje in Blijdorp met zeven collega's of een les van een dierenverzorger op school.ZIE OOK: Dierentuin Blijdorp wil fans mobiliseren met nieuwe campagne

Reacties