Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Video: achter de schermen van Europa-Park-darkride Piraten in Batavia

26-11-2020, 13.21 uur | Reacties

Hoe ziet Piraten in Batavia, de nieuwste attractie van Europa-Park, er achter de schermen uit? In een exclusieve video geeft het Duitse pretpark antwoord op die vraag. Stefan Mayer, de presentator van YouTube-serie Europa-Park Weekly, kreeg de kans om door de decors van de iconische darkride te lopen terwijl het park dicht was.

Hij toont onder meer hoe de splash in de attractie er vanaf de onderkant uitziet. Ook wandelt hij langs een gigantische videoprojectie en brengt hij de achterzijde van rotswanden in beeld. Verderop in de video komen interviews voorbij met Patrick Marx, hoofd ontwikkeling, en Matthias Lange, hoofd van designafdeling.

De originele versie van Piraten in Batavia opende in 1987. Na een grote brand in 2018 werd de attractie volledig opnieuw opgebouwd, met nieuwe decors, een aangepaste verhaallijn en moderne effecten. De opening vond afgelopen zomer plaats. Europa-Park is momenteel gesloten vanwege de Duits coronamaatregelen.Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be