Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Video: achter de schermen van Europa-Park-darkride Piraten in Batavia

26-11-2020, 13.21 uur | Reacties

Hoe ziet Piraten in Batavia, de nieuwste attractie van Europa-Park, er achter de schermen uit? In een exclusieve video geeft het Duitse pretpark antwoord op die vraag. Stefan Mayer, de presentator van YouTube-serie Europa-Park Weekly, kreeg de kans om door de decors van de iconische darkride te lopen terwijl het park dicht was.

Hij toont onder meer hoe de splash in de attractie er vanaf de onderkant uitziet. Ook wandelt hij langs een gigantische videoprojectie en brengt hij de achterzijde van rotswanden in beeld. Verderop in de video komen interviews voorbij met Patrick Marx, hoofd ontwikkeling, en Matthias Lange, hoofd van designafdeling.


ZIE OOK: Video: Europa-Park opent nieuwe versie van Piraten in Batavia

De originele versie van Piraten in Batavia opende in 1987. Na een grote brand in 2018 werd de attractie volledig opnieuw opgebouwd, met nieuwe decors, een aangepaste verhaallijn en moderne effecten. De opening vond afgelopen zomer plaats. Europa-Park is momenteel gesloten vanwege de Duits coronamaatregelen.ZIE OOK: Eigenaar Europa-Park heeft eigen animatronic in darkride Piraten in Batavia

Reacties