Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pleasure Beach Resort

Iconische attractie in Engels pretpark blijft jaar langer dicht

13-11-2020, 08.51 uurBeeld: @clubpbe

De beroemde darkride Valhalla in het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach gaat voorlopig nog niet open. Eind vorig jaar werd bekend dat de populaire attractie in 2020 dicht zou bijven voor een grote renovatie. Nu blijkt dat de werkzaamheden vertraging hebben opgelopen door de coronacrisis.

De heropening vindt daarom niet plaats in 2021, maar pas in 2022. Dat heeft directrice Amanda Thompson bekendgemaakt op Twitter. Ze noemt verder geen details. "Blackpool Pleasure Beach besprenkelt Valhalla met magische stof voor een heropening in 2022", valt nu te lezen op de website van het park.

Valhalla, geopend in 2000, is een overdekte waterbaan met speciale effecten als rook, vuur, water en sneeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, staat de attractie in het teken van de noordse mythologie. De darkride werd meerdere keren uitgeroepen tot beste waterattractie ter wereld.

Februari
Blackpool Pleasure Beach is op dit moment gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen in Engeland. Het is de bedoeling om op zaterdag 6 februari 2021 weer open te gaan voor het 125e seizoen.

Meer Pleasure Beach Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be