Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Podcast: hoe nu verder met corona en de pretparkwereld?

13-11-2020, 20.23 uur | Reacties

Is het einde van de coronacrisis voor de pretparkwereld in zicht of gaan we nog een jaar vol met coronamaatregelen tegemoet? Daarover gaat het in een extra aflevering van de Looopings Podcast. Prominent pretparkfan Pieter Leebooij blikt terug op seizoen 2020: wat ging er goed in de parken en wat kon er beter? Ook kijkt hij vooruit naar seizoen 2021.

In maart was Leebooij ook al te gast in de podcast. Toen sprak hij de vrees uit dat de coronasluiting nog maanden zou duren. De youtuber heeft uiteindelijk gelijk gekregen. Wat voor voorspellingen doet hij voor de komende periode? Zijn er parken die door alle financiële problemen moeten vrezen voor hun voortbestaan?

Veel parken kiezen ervoor om medewerkers te ontslaan en investeringen uit te stellen. Toch is er ook plek voor optimisme, want 2021 brengt een hoop nieuwe attracties met zich mee. Zo zetten onder meer Walibi Belgium, Plopsaland De Panne en Movie Park Germany een nieuwe achtbaan neer.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken en attracties. We spreken met mensen uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Stitcher, Overcast, Podtail, TuneIn, Google Podcasts en Apple Podcasts.
Meer fans
Reacties