Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Podcast: hoe nu verder met corona en de pretparkwereld?

13-11-2020, 20.23 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Is het einde van de coronacrisis voor de pretparkwereld in zicht of gaan we nog een jaar vol met coronamaatregelen tegemoet? Daarover gaat het in een extra aflevering van de Looopings Podcast. Prominent pretparkfan Pieter Leebooij blikt terug op seizoen 2020: wat ging er goed in de parken en wat kon er beter? Ook kijkt hij vooruit naar seizoen 2021.

In maart was Leebooij ook al te gast in de podcast. Toen sprak hij de vrees uit dat de coronasluiting nog maanden zou duren. De youtuber heeft uiteindelijk gelijk gekregen. Wat voor voorspellingen doet hij voor de komende periode? Zijn er parken die door alle financiële problemen moeten vrezen voor hun voortbestaan?

Veel parken kiezen ervoor om medewerkers te ontslaan en investeringen uit te stellen. Toch is er ook plek voor optimisme, want 2021 brengt een hoop nieuwe attracties met zich mee. Zo zetten onder meer Walibi Belgium, Plopsaland De Panne en Movie Park Germany een nieuwe achtbaan neer.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Podimo, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be